Klassinen Kiinalainen AKUPUNKTIO
AQVAMARIINISSA
Klassista akupunktiota tekee Hannele Juola.
ENSIMMÄINEN HOITOKERTA 55 €/ 75min ja jatkohoidot 43 €/ 45-60min.

Klassinen akupunktio pyrkii ennaltaehkäisemään sairauksia, ja sen avulla voi hoitaa kipuja ja oireita, ennen kuin ne vaurioittavat sisäelimiä ja aiheuttavat sairauksia. Voit saada apua moniin sairauksiin, esimerkiksi iho-ongelmat, päänsäryt, väsymys, unettomuus, ruoansulatusongelmat, astma, tuki- ja liikuntaelinten ongelmat, verenkiertohäiriöt, kuukautiskivut ja muut hormonaaliset vaivat.

Hoidossa kehoa autetaan parantamaan itsensä tasapainottamalla kehon energiat. Jotta saataisiin paras mahdollinen hoito juuri sinulle, kerrothan ilmoittautuessasi syntymäaikasi, oireesi, sekä oletko raskaana tai syöpähoidossa.

Ennen hoitoon tuloa on suositeltavaa välttää alkoholin ja kahvin nauttimista. Lyhyt rentoutuminen, istuminen hetken aikaa on myös toivottavaa.

Itse hoitotilanne alkaa lyhyehköllä haastattelulla oireista. Pienen levon jälkeen molemmista ranteista tunnustellaan pulssit.Hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Siksi etukäteen annettu tieto helpottaa keskittymistä parhaaseen mahdolliseen hoitoon ja säästyy aikaa. Neuloja laitetaan vain n. 1-5 ja ne ovat erittäin ohuita, kuin hyttynen pistäisi. Myös neulapelkoon on oma piste. Yleensä neulat pistetään jalkaan tai käteen. Neuloja pidetään n. 21 minuuttia. Vältä hiki liikuntaa tai saunaa saman iltana. Klassisessa akupunktiossa hyvä hoito ei aiheuta huomattavia paranemisreaktioita, joita keho ei ehkä kestäisi, vaan muutos tapahtuu luonnollisesti ja oireet lakkaavat huomaamatta. Hoitoa ei myöskään välttämättä tehdä kipukohtaan, jolloin paraneminen olisi vain näennäistä ja lyhytaikaista.

Hoitoaika:
Esimmäinen kerta, 75 min 55 €, sisältää haastattelun,  myöhemminn.60min.
Sarjahoito 43 €/ 60min. Hoitoväli on n. 3-4 viikkoa.

Ajanvaraus:
Aqvamariini puh. 0440275007
www.varaaheti.fi/aqvamariini

 Julkaistu: 20.09.2016.