Varaa aika numerosta 044 027 5007

Energiahoidot

Chakrojen kristallihoito

85 €/ 90, ja  100 €  120min. Chakrat  ja chakrojen tasapainon tarkistus ja  niiden hoito kristallilla on vanha atlantis – egyptiläinen hoito.  Chaktrat eli energiakeskukset  ja niiden tasapaino heijastaa sekä fyysistä että tunnekehomme hyvinvointia, fyysiset että henkiset traumat, käsittelettömät asiat tukkettavat energian vapaata virtausta ja aiheuttaa ajan kanssa fyysisiä vaivoja ja epätasapainoa chakroihin ja fyysiseen kehoomme.


Reiki

60 €/ 60min.  Reiki on universaalia rakkauden elämänenergiaa, jota virtaa meissä kaikissa elollisissa. Reiki hoito rentouttaa, voi näin  poistaa stressiä ja helpottaa fyysisiä ja tunneperäisiä vaivoja.


Quantum touch energiahoito

63 €/ 60min. Ulkoisesti kvanttikosketushoito muistuttaa perinteistä reikihoitoa. Sitä käytetään korjaamaan mm. kehon virheasentoja, kuten esim. vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Myös kipujen ja tulehduksien nopea lieveneminen, kuten myös yleisen toipumisen nopeutuminen on hyvinkin tavallista.


Regressiohoito / hyvinvoinnin ohjaus / irtipäästäminen

85 €/ 90 min- 100 € 120 min.  Regressio/ hyinivoinnin ohjaus hoidossa  rentoutumisen kautta pääsemme mielemme unohtaneisiin, mutta alitajuntamme, kehon ja  muistissa oleviin asioihin, tapahtumiin ja kokemuksiin, jotka vaikuttavat fyysiseen ja henkiseen hyvinvointia heikentävästi, ilmenevät erilaisina vaivoina ja ongelmina elämässämme, jotka voivat toistua.

Nyt kun olet tässä hetkessä valmis päästämään irti ja Itsesi eheyttämiseen, vaivanneista asioista tai tiedostamaan elämää rajotavista uskomuksista, tunteista, peloista, kivuista ym. Kun nyt tahdot  vapauttaa itseäsi elämään täyttä elämää, olemaan enemmän todellinen oma itsesi, lisäämään ymmärrystä omasta itsestäsi ja elämässä koetuista kokemuksista. Hoidossa ei käytetä hypnoosia vaan olet itse hereillä  meditatiivisessa rentoutuneessa tilaassa ja hoidossa hoito menneään sinun ehdoillasi.  Ohjauksen aikana ei eletä tunne tapahtumia uudelleen vaan käytetään alitajunnan symbolitiikkaa ja NLP menetelmiä.  Ohjaaja on kanssakulkija ja kuuntelija.


Henkisenkasvun ohjaus (useamman kerran sarja), vapauttaa voimavaroja, auttaa löytämään sisäistä rauhaa, vapautumaan menneestä

80 €/ käynti. 5 kerran sarjassa , jatkossa  70 € käynti

 

Klassinen akupunktio

käynti 66 €/ 60-75min .Kiinalainen  klassinen  akupunktiossa luetaan pulssi ja tehdään ensikäynnillä hoitosiuunitelma, tässä akupuntiossa käytetään muutama neulaa  valituihin akupisteisiin. Akupunktiolla apua kroonisiin ja akuutteihin vaivoihin kuten astma, kiputilat, lihasvännitykset, flunssa, vatsa vaivat, aineenvaihdunta ongelmat  ym.

Tuki ja liikuntaelinten hoito

Fysioterapeutti Maarit Vornanen  ensikäynti 54 € 45 min, jatkokäynti 45 € 30 min