Varaa aika numerosta 044 027 5007

Ayurvediset hoidot

FaceLift

65 €/ 60min. Ayurvedinen kohottava kasvo-ja päähieronta. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekiertoa sekä tekee lihaksista ja ihosta elastiset. Kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hoito on erittäin rentouttava, kasvo lihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva, tunnin kestävä hoito. Hieronnassa käytetään öljyä.


Ayurvedinen koko kehon hieronta

70 €/ 75min. Hieronnan tarkoituksena on poistaa tukoksia, stimuloida verenkiertoa ja lisätä solujen lämpöä. Hierontaliikkeet ja -tekniikat noudattavat kehon toimintoja. Ne avaavat niveliä ja auttavat niitä toimimaan joustavammin. Hieronta poistaa myös tehokkaasti nestettä.


Ayurvedinen kuumakivihieronta 

69 €/ 60min tai 85€/ 90min. Kuumakivihieronnassa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin, siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista lihasjännityksen laukaisijoista.


KI-Energiahieronta

65 €/ 60min tai 75 €/ 90min. (Koko kehon Intialainen energiahieronta). KI-energiahieronnassa hierotaan öljyn kanssa koko keho. Hieronta auttaa mm. ihon ja lihaskudoksen uudistumiseen, rasvakudosten hajoamiseen, verenkierron paranemiseen sekä kuona-aineiden poistumiseen. Hoito sopii lähes kaikille, joten sitä voi ottaa yksittäin tai useamman kerran sarjoina.


Alkuperäinen intialainen kasvo- ja päähieronta

65 €/ 60min. Kasvo- ja päähieronta on rentouttava sekä erittäin miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoidossa hierotaan myös yläselkä sekä niska-hartia-alue öljyn kanssa.


Intialainen päähieronta

45€/ 40min. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito tehdään istuen ilman öljyä.

Kokokehon vyöhyketerapia

Vauvahieronta / Koliikkihoito

35€/ 30min. Hieronta voi lievittää koliikkikipuja, estää korvatulehduskierrettä ja edistää ruuansulatusta. Se myös vilkastuttaa verenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä, tasapainottaa hermostoa, parantaa unen laatua ja edistää motorista kehittymistä.


Vyöhyketerapia / Refleksologia

59€/ 60min. tai 70€/ 90min. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, kehon toimintojen ja verenkierron aktivoituminen, vastustuskyvyn kohoaminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, kuona-aineiden poistuminen sekä kipu-ja särkytilojen lieventyminen.

Refleksologisessa hoidossa käsitellään koko kehoa eli jalkoja, käsiä, korvia ja kasvoja.  Hoito suoritetaan käsin sekä vyöhykepuikoilla painellen ja hieroen. Vyöhyketerapiaa voidaan tehdä kaikille vauvasta vaariin.


Metamorfinen terapia

55€/ 60min. Metamorfinen terapia on erityisen rentouttava, stressiä lievittävä vyöhyketerapeuttinen hoito, jossa käsitellään kevyellä ja pehmeällä kosketuksella jalan, käden ja pään alueella sijaitsevia selkärangan heijastusalueita. Käsittelyn vaikutus ulottuu fyysistä tasoa paljon syvemmälle, aina tunnetasolle saakka. Hoito sopii kaikenikäisille myös raskaana oleville äideille.

Energiahoidot

Chakrojen kristallihoito

75€/ 90-120min.


Reiki

50€/ 60min.


Quantum touch energiahoito

55€/ 60min. Ulkoisesti kvanttikosketushoito muistuttaa perinteistä reikihoitoa. Sitä käytetään korjaamaan mm. kehon virheasentoja, kuten esim. vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Myös kipujen ja tulehduksien nopea lieveneminen, kuten myös yleisen toipumisen nopeutuminen on hyvinkin tavallista.


Regressiohoito

75€/ 90-120min.


Henkisenkasvun ohjausta (useamman kerran sarja)

45€/ käynti.

Klassinen akupunktio

Ensikäynti 55€/ 75min.
Jatkokäynti 40€/ 45-50min.