Varaa aika numerosta 044 027 5007

Ayurvediset hoidot

FaceLift

65 €/ 60min. Ayurvedinen kohottava kasvo-ja päähieronta. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekiertoa sekä tekee lihaksista ja ihosta elastiset. Kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hoito on erittäin rentouttava, kasvo lihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva, tunnin kestävä hoito. Hieronnassa käytetään öljyä.


Ayurvedinen koko kehon hieronta

70 €/ 75min. Hieronnan tarkoituksena on poistaa tukoksia, stimuloida verenkiertoa ja lisätä solujen lämpöä. Hierontaliikkeet ja -tekniikat noudattavat kehon toimintoja. Ne avaavat niveliä ja auttavat niitä toimimaan joustavammin. Hieronta poistaa myös tehokkaasti nestettä.


Ayurvedinen kuumakivihieronta 

69 €/ 60min tai 85€/ 90min. Kuumakivihieronnassa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin, siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista lihasjännityksen laukaisijoista.


KI-Energiahieronta

65 €/ 60min tai 75 €/ 90min. (Koko kehon Intialainen energiahieronta). KI-energiahieronnassa hierotaan öljyn kanssa koko keho. Hieronta auttaa mm. ihon ja lihaskudoksen uudistumiseen, rasvakudosten hajoamiseen, verenkierron paranemiseen sekä kuona-aineiden poistumiseen. Hoito sopii lähes kaikille, joten sitä voi ottaa yksittäin tai useamman kerran sarjoina.


Alkuperäinen intialainen kasvo- ja päähieronta

65 €/ 60min. Kasvo- ja päähieronta on rentouttava sekä erittäin miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoidossa hierotaan myös yläselkä sekä niska-hartia-alue öljyn kanssa.


Intialainen päähieronta

55 €/ 45min. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito tehdään istuen ilman öljyä.

Kokokehon vyöhyketerapia

Vauvahieronta / Koliikkihoito

35 €/ 30min. Hieronta voi lievittää koliikkikipuja, estää korvatulehduskierrettä ja edistää ruuansulatusta. Se myös vilkastuttaa verenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä, tasapainottaa hermostoa, parantaa unen laatua ja edistää motorista kehittymistä.


Vyöhyketerapia / Refleksologia

65 €/ 60min tai 75 €/ 90min Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, kehon toimintojen ja verenkierron aktivoituminen, vastustuskyvyn kohoaminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, kuona-aineiden poistuminen sekä kipu-ja särkytilojen lieventyminen.

Refleksologisessa hoidossa käsitellään koko kehoa eli jalkoja, käsiä, korvia ja kasvoja.  Hoito suoritetaan käsin sekä vyöhykepuikoilla painellen ja hieroen. Vyöhyketerapiaa voidaan tehdä kaikille vauvasta vaariin.

Body & Soul  hoitopaketti 110 € / 120 min , kokonaisvaltainen hoito, joka sisältää vyöhyketrpiaa ja Ki- energiahieronnan

STRESS AWAY  HOITOPAKETTI,  110 € 120 min, sis.  Aromahierontaa, vyöhyketerapiaa sekä päähierontaa yhdistettynä. Saat täydellisen rentoutumisen itselle tai vaikka lahjaksi.


Metamorfinen terapia

60 €/ 60min. Metamorfinen terapia on erityisen rentouttava, stressiä lievittävä vyöhyketerapeuttinen hoito, jossa käsitellään kevyellä ja pehmeällä kosketuksella jalan, käden ja pään alueella sijaitsevia selkärangan heijastusalueita. Käsittelyn vaikutus ulottuu fyysistä tasoa paljon syvemmälle, aina tunnetasolle saakka. Hoito sopii kaikenikäisille myös raskaana oleville äideille.

Energiahoidot

Chakrojen kristallihoito

75 €/ 90,  95 e 120min. Chakrat  ja chakrojen tasapainon tarkistus ja  niiden hoito kristallilla on vanha atlantis – egyptiläinen hoito.  Chaktrat eli energiakeskukset  ja niiden tasapaino heijastaa sekä fyysistä että tunnekehomme hyvinvointia, fyysiset että henkiset traumat, käsittelettömät asiat tukkettavat energian vapaata virtausta ja aiheuttaa ajan kanssa fyysisiä vaivoja ja epätasapainoa chakroihin.


Reiki

50€/ 60min.  Reiki on universaalia rakkauden elämänenergiaa, jota virtaa meissä kaikissa elollisissa. Reiki hoito rentouttaa, voi näin  poistaa stressiä ja helpottaa fyysisiä ja tunneperäisiä vaivoja.


Quantum touch energiahoito

55€/ 60min. Ulkoisesti kvanttikosketushoito muistuttaa perinteistä reikihoitoa. Sitä käytetään korjaamaan mm. kehon virheasentoja, kuten esim. vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Myös kipujen ja tulehduksien nopea lieveneminen, kuten myös yleisen toipumisen nopeutuminen on hyvinkin tavallista.


Regressiohoito

75€/ 90- 95 € 120min.  Regressio hoidossa  rentoutumisen kautta pääsemme mielemme unohtaneisiin, mutta alitajuntamme, kehon ja korkeimman minän muistissa oleviin asioihin, tapahtumiin ja kokemuksiin, jotka nyt  hetkessä olemme valmiit päästämään irti. Itsen eheyttäminen  vaivanneista tai elämää rajotavista uskomuksista, tunteista, peloista, kivuista ym. vapauttaa meitä elämään täyttä elämä, olemaan enemmän todellinen oma itse, lisää ymmärrystä omasta itsestä ja elämän koetuista kokemuksista.


Henkisenkasvun ohjausta (useamman kerran sarja)

50 €/ käynti.

Klassinen akupunktio

Ensikäynti 60 €/ 75min, eläkeläiset   55 € .Kiinalainen  klassinen  akupunktiossa luetaan pulssi ja tehdään ensikäynnillä hoitosiuunitelma, tässä akupuntiossa käytetään muutama neulaa  valituihin akupisteisiin. Akupunktiolla apua kroonisiin ja akuutteihin vaivoihin kuten astma, kiputilat, lihasvännitykset, flunssa, vatsa vaivat, aineenvaihdunta ongelmat  ym.
Jatkokäynti 50 €/ 45-50min. Eläkeläiset 50 €