Varaa aika numerosta 044 027 5007

Kokokehon vyöhyketerapia

Vauvahieronta / Koliikkihoito

35 €/ 30min. Hieronta voi lievittää koliikkikipuja, estää korvatulehduskierrettä ja edistää ruuansulatusta. Se myös vilkastuttaa verenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä, tasapainottaa hermostoa, parantaa unen laatua ja edistää motorista kehittymistä.


Vyöhyketerapia / Refleksologia

68 €/ 60min tai 78 €/ 90min Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, kehon toimintojen ja verenkierron aktivoituminen, vastustuskyvyn kohoaminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, kuona-aineiden poistuminen sekä kipu-ja särkytilojen lieventyminen.

Refleksologisessa hoidossa käsitellään koko kehoa eli jalkoja, käsiä, korvia ja kasvoja.  Hoito suoritetaan käsin sekä vyöhykepuikoilla painellen ja hieroen. Vyöhyketerapiaa voidaan tehdä kaikille vauvasta vaariin. 60 min hoidossa hoito tehdään jaloista.

Body & Soul  hoitopaketti 115 € / 120 min , kokonaisvaltainen hoito, joka sisältää vyöhyketrpiaa ja Ki- energiahieronnan

STRESS AWAY  HOITOPAKETTI,  115 € 120 min, sis.  Aromahierontaa, vyöhyketerapiaa sekä päähierontaa yhdistettynä. Saat täydellisen rentoutumisen itselle tai vaikka lahjaksi.


Metamorfinen terapia

63 €/ 60min. Metamorfinen terapia on erityisen rentouttava, stressiä lievittävä vyöhyketerapeuttinen hoito, jossa käsitellään kevyellä ja pehmeällä kosketuksella jalan, käden ja pään alueella sijaitsevia selkärangan heijastusalueita. Käsittelyn vaikutus ulottuu fyysistä tasoa paljon syvemmälle, aina tunnetasolle saakka. Hoito sopii kaikenikäisille myös raskaana oleville äideille.

Energiahoidot

Chakrojen kristallihoito

80 €/ 90, ja  99 e 120min. Chakrat  ja chakrojen tasapainon tarkistus ja  niiden hoito kristallilla on vanha atlantis – egyptiläinen hoito.  Chaktrat eli energiakeskukset  ja niiden tasapaino heijastaa sekä fyysistä että tunnekehomme hyvinvointia, fyysiset että henkiset traumat, käsittelettömät asiat tukkettavat energian vapaata virtausta ja aiheuttaa ajan kanssa fyysisiä vaivoja ja epätasapainoa chakroihin.


Reiki

55 €/ 60min.  Reiki on universaalia rakkauden elämänenergiaa, jota virtaa meissä kaikissa elollisissa. Reiki hoito rentouttaa, voi näin  poistaa stressiä ja helpottaa fyysisiä ja tunneperäisiä vaivoja.


Quantum touch energiahoito

55 €/ 60min. Ulkoisesti kvanttikosketushoito muistuttaa perinteistä reikihoitoa. Sitä käytetään korjaamaan mm. kehon virheasentoja, kuten esim. vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Myös kipujen ja tulehduksien nopea lieveneminen, kuten myös yleisen toipumisen nopeutuminen on hyvinkin tavallista.


Regressiohoito

85€/ 90- 99 € 120min.  Regressio hoidossa  rentoutumisen kautta pääsemme mielemme unohtaneisiin, mutta alitajuntamme, kehon ja korkeimman minän muistissa oleviin asioihin, tapahtumiin ja kokemuksiin, jotka nyt  hetkessä olemme valmiit päästämään irti. Itsen eheyttäminen  vaivanneista tai elämää rajotavista uskomuksista, tunteista, peloista, kivuista ym. vapauttaa meitä elämään täyttä elämä, olemaan enemmän todellinen oma itse, lisää ymmärrystä omasta itsestä ja elämän koetuista kokemuksista.


Henkisenkasvun ohjaus (useamman kerran sarja), vapauttaa voimavaroja, auttaa löytämään sisäistä rauhaa, vapautumaan menneestä

70 €/ käynti. 5 kerran sarjassa , jatkossa  60 € käynti

Klassinen akupunktio

käynti 65 €/ 60-75min .Kiinalainen  klassinen  akupunktiossa luetaan pulssi ja tehdään ensikäynnillä hoitosiuunitelma, tässä akupuntiossa käytetään muutama neulaa  valituihin akupisteisiin. Akupunktiolla apua kroonisiin ja akuutteihin vaivoihin kuten astma, kiputilat, lihasvännitykset, flunssa, vatsa vaivat, aineenvaihdunta ongelmat  ym.

Tuki ja liikuntaelinten hoito

Fysioterapeutti Maarit Vornanen  ensikäynti 54 € 45 min, jatkokäynti 45 € 30 min