Varaa aika numerosta 044 027 5007

Energiahoidot

Chakrojen kristallihoito

85 €/ 90, ja  100 €  120 min. Chakrat  ja chakrojen tasapainon tarkistus ja  niiden hoito kristallilla on vanha atlantis – egyptiläinen hoitomuoto joidekin säilyneiden tietojen mukaan. Ayurveda on maailman vanhin lääketiede, jossa ihminen käsitetään kokonaisuudeksi, jossa on henki, mieli, tunne ja fyysinen keho sekä energiakeho, joka sisältää chakrat, nadit ja marmapisteet intiassa, kiinassa näitä kutsutaan akupisteiksi ja meridiaaneiksi tai kanaviksi.

Chaktrat eli energiakeskukset  ja niiden tasapaino heijastaa itämaisen käsityksen mukaan sekä fyysistä että tunnekehomme hyvinvointia, fyysiset että henkiset traumat, käsittelettömät asiat uskotaan tukkeuttavan energian vapaata virtausta ja aiheuttaen  ajan kanssa fyysisiä vaivoja ja epätasapainoa chakroihin ja fyysiseen kehoomme. Hyvinvointiimme ayurvedan mukaan vaikuttaa myös nauttimamme ruoka, hengitys tekniikat, meditointi ja liikunta esim. jooga.

Kiviterapia ja kivillä hoitaminen on vanhaa perimätietoa joka löytyy vanhoista eri kansojen jo muinaisista historiallisista teksteistä.

Omat ajatuksemme johon vaikuttaa sosiaalisen ympäristön asenteet, muiden ihmisten taholta kokemamme kohtelu elämän aikana  ja varsinkin lapsuudessa ja muiden käsitykset, uskomukset muovaavat jo lapsesta käsitystä itsestämme, kyvyistämme ja lahjoistamme sekä uskoamme mahdollisuuksiimme elämässä ja maailman kuvaamme. Tulemalla tietoiseksi kehon eri  chakra alueen onngelmista ja niihin vaikuttavista tekijöistä, ajatuksista, uskomuksista ja kokemuksista, voimme alkaa muuttamaan elämäämme muuttamalla käsitysä itsestämme ja kokemuksistamme ja muuttamalla tapaa toimia ja reagoida asioihin. Chakra järjestelmää ei voi kuvata länsimaiden termistöllä, vaan on itämainen tapa nähdä ihminen ja selittää ihmisen terveyttä ylläpitäviä ja sairautta aiheuttavia tekijöitä energiakehon ja siinä olevien chakrojen kautta.

 


Reiki

63 €/ 60min.  Reiki on universaalia rakkauden elämänenergiaa, jota virtaa meissä kaikissa elollisissa. Reiki hoito rentouttaa, voi näin  poistaa stressiä ja helpottaa fyysisiä ja tunneperäisiä vaivoja.


Quantum touch energiahoito

63 €/ 60min. Ulkoisesti kvanttikosketushoito muistuttaa perinteistä reikihoitoa. Sitä käytetään korjaamaan mm. kehon virheasentoja, kuten esim. vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Myös kipujen ja tulehduksien nopea lieveneminen, kuten myös yleisen toipumisen nopeutuminen on hyvinkin tavallista.


Regressiohoito / hyvinvoinnin ohjaus / irtipäästäminen

85 €/ 90 min- 100 € 120 min.  Regressio/ hyinivoinnin ohjaus hoidossa  rentoutumisen kautta pääsemme mielemme unohtaneisiin, mutta alitajuntamme, kehon ja  muistissa oleviin asioihin, tapahtumiin ja kokemuksiin, jotka vaikuttavat fyysiseen ja henkiseen hyvinvointia heikentävästi, ilmenevät erilaisina vaivoina ja ongelmina elämässämme, jotka voivat toistua.

Nyt kun olet tässä hetkessä valmis päästämään irti ja Itsesi eheyttämiseen, vaivanneista asioista tai tiedostamaan elämää rajotavista uskomuksista, tunteista, peloista, kivuista ym. Kun nyt tahdot  vapauttaa itseäsi elämään täyttä elämää, olemaan enemmän todellinen oma itsesi, lisäämään ymmärrystä omasta itsestäsi ja elämässä koetuista kokemuksista. Hoidossa ei käytetä hypnoosia vaan olet itse hereillä  meditatiivisessa rentoutuneessa tilaassa ja hoidossa hoito menneään sinun ehdoillasi.  Ohjauksen aikana ei eletä tunne tapahtumia uudelleen vaan käytetään alitajunnan symbolitiikkaa ja NLP menetelmiä.  Ohjaaja on kanssakulkija ja kuuntelija.


Henkisenkasvun ohjaus (useamman kerran sarja), vapauttaa voimavaroja, auttaa löytämään sisäistä rauhaa, vapautumaan menneestä

80 €/ ensimmäinren  käynti.  jstkossa 5 kerran sarjassa   70 € käynti, kesto 75 -90 min

 

Klassinen akupunktio

käynti 67 €/ 60-75min .Kiinalainen  klassinen  akupunktiossa luetaan pulssi ja tehdään ensikäynnillä hoitosiuunitelma, tässä akupuntiossa käytetään muutama neulaa  valituihin akupisteisiin. Akupunktiolla apua kroonisiin ja akuutteihin vaivoihin kuten astma, kiputilat, lihasvännitykset, flunssa, vatsa vaivat, aineenvaihdunta ongelmat  ym.

Tuki ja liikuntaelinten hoito

Fysioterapeutti Maarit Vornanen  ensikäynti 54 € 45 min, jatkokäynti 45 € 30 min