Regressio- ja Hyvinvointiohjaaja koulutus,
 Regressio ja Hyvinvointiohjaaja koulutus antaa sinulle työkaluja ohjata asiakasta usealla eritavalla ja eri menetelmin mielekkääseen ja hyvään elämään, löytämään omia voimavaroja ja selkeyttämään valintojaan ja pääyöksen tekoa ja lisäämään ymmärrystä itseään kohtaan.
Regressio ja hyvinvoinnin ohjaus selkeyttää sitä kuka olet nyt. Regressio on paluu mihin tahansa tapahtumaan tästä hetkestä taaksepäin aina lapsuuteen tai vaikka aikaisempiin elämiin asti. Elämme suurimman osan elämästä regressiossa, poissa ollen tästä hetkestä murehtien tai surren jotain mennyttä tai peläten tulevaa.
  Mieli unohtaa, mutta alitajuntamme ja keho muistaa kokemuksia ja tilanteita, jossa meitä on loukattu, satutettu tai olemme pelästyneet tai  on tapahtunut muuta, jota ei ole osannut käsitellä juuri sillä hetkellä. Nämä tilanteet voi tehdä meille tunnelukkoja, tapoja välttää tai pelätä tiettyjä tilanteita, tunteita ja luo ajatustus sekä toimintamalleja, joiden alku syntymekanismi on alitajunnassamme.
Regressio ja hyvinvointi ohjaus ei ole pelkästään ikävien asioiden kohtaamista, voi myös palauttaa muistiin hyvät, mukavat hetket ja tilanteet ja auttaa ohjattavaa löytämään uuden suunnan elämälle.
Itselle ohjaaja koulutus antoi paljon ymmärrystä ja armollisuutta itseäni kohtaan ja sain päästettyä menemään menneisyyden taakkoja. Koulutus on samalla myös oma matka itseen ja auttaa kasvamaan henkisellä tiellä. Koulutus sisältää energiatyöskentelyä ja rentoutumis ja mindfulness tekniikoiden opiskelua.
Ohjaajakoulutus sisältää etä- ja lähipäiviä, aloitus syksy 2024 kun opetus ryhmä saatu kasaan.
Kouluttajana Sisäisen hyvinvoinnin ja regressio ohjaaja, sh, Reiki Master  Tarja Poikonen-Tennilä
Ilmoittautuminen ja tiedustelut
aqvamariini@gmail.com , p. 044 025007 Tarja