Tarjoamme hoitolassamme monipuoliset kasvo-, jalka- ja vartalohoidot, sokeroinnit juuri sinulle. Tule nauttimaan omasta ajasta rentouttavan musiikin ja mieltä sekä kehoa hemmottelevien ja hoitavien hoitojen parissa. Tuotteiden mielyttävä tuoksu ja käsien lämmin kosketus vievät mielen arkisista asioista.

Hoitolassamme käytämme korkealaatuisia ja luonnon mukaisia tuotteita. Tuotesarjoina käytämme Kuolleenmeren tuotesarjoja La Cure ja EKOPHARMA sarjaa, joka on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita.

Kuolleenmeren tuotteet sopivat kaikille, myös atooppiselle ja psoriasis iholle, merimineraalien hoitavien ja ravitsevien ominaisuuksien ansiosta.

Sarjoista löytyy hoitotuotteet päästä varpaisiin ja kaiken ikäsille naisille ja miehille.
Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tuotteissa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita eikä parabeeneja eli säilöntäaineita.
EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin.

Alla lisää hoidoistamme!

Varaa aika numerosta 044 027 5007

Kasvot ja Esteettiset hoidot

Peruskasvohoidot

Peruskasvohoito

55 € / 60 min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen kevythieronta.naamion, päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen.


Gua sha kasvohieronta

40 €/ 30 min
Kun haluat lyhyen rentoutus hetken päivääsi Gua sha-kasvohoito on täydellinen tuokio siihen. Sisältää alkupuhdistuksen, lymfaattisen / akupainallisen kasvohieronan Gua sha kivellä. Selkeyttää piirteitä ja elvyttää kasvojen veri- ja nestekiertoa.


Virkistävä kasvohoito

40 € / 30 min

Sisältää alkupuhdistuksen, hoitavanaamion, päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen ja kevyt niskahieronta naamion aikana.

___________________________________________________________________________

 


Miesten puhdistava kasvohoito

 80 €/ 60 min.
Myös miehen iho tarvitsee hoitoa. Hoitoon alkupuhdistus, uä -kuorinta, hieronta Partawan tuotteilla, syväpuhdistava  naamio, silmänympärysnaamio, hoitoseerumin imeytys uä:llä, päivävoide,  silmänympärysvoide.

Erikoiskasvohoidot ja Esteettiset Hoidot
  •  
 

Puhdistava kasvohoito

65 €/ 60 min
Sekaiholle ja Nuorelle iholle sopiva kasvohoito, jossa  alkupuhdistukset, syväpuhdistava naamio poistaa epäpuhtaudet ja tasapainottaa talineritystä ja parantaa ihon toimintaa, lopuksi ihon mukaiset hoitovoiteet.


Mekaaninen ihonpuhdistus

70 €/ 60 min

sisältää alkupuhdistus, kuorinnan, naamio, epäpuhtauksien mekaaninen puhdistus komedoraudalla, miiliumien poisto, kasvovoide silmänympärysvoide ja kulmien siistiminen.


 

Tuhkimohoito

 95 € / 60 min . Sisältää alkupuhdistuksen, aha- happokuorinta, seerumin imeytys ultraäänellä, naamio, kasvovoide, silmänympärysvoide ja kulmien siistiminen

 


Täydellinen kasvohoito

 105 €/ 90 min. 75 min 85 €
Mielesi täydellisesti rentouttava kasvohoito, jossa tehdään alkupuhdistus,  ultraääni ihonpuhdistus, kasvo- ja decoltee hieronta, seerumi,  okluusionaamio, silmänympärys alueen hoito, kulmien siistiminen.  Hoitovoiteet ihosi mukaan.


Antiage -Tehokasvohoito, kohottava ja kiinteyttävä

85 €/ 60 min.
Aikuselle naiselle suunnattu kasvohoito, joka keskittyy kasvojen piirteiden selkeyttämiseen, juonteiden hälventämiseen ja ihon kiinteyttämiseen erityisellä tehomenetelmällä ja tehoaineilla.
Voit havaita muutoksen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. ( Nuskin tuotteet ja laitehoito)


Timantti kasvohoito

85 € / 60 min

Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionta, seerumi, naamio, ja kevyt niskahieronta, päivävoide ja silmänympärysvoide .


Time Reverse,Antiage kasvohoito

  110 € / 90 min

Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionta,kasvohieronta  supervitamiini rikkaalla tyrni tuotteella, lymfaattinen silmänympärys käsittely, kirkastava c-vitamiini naamio silmänympäryksille sekä kirkastava  tyrnitehoseerumi uä- imeytyksellä ja loppuvoiteet.


Miesten kasvohoito

80 € / 60 min

Myös miehen iho tarvitsee hoitoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, uä -kuorinta, hieronta Partawan tuotteilla, syväpuhdistava naamio, silmänympärysnaamio, hoitoseerumin imeytys uä:llä, päivävoide, silmänympärysvoide.

Hoidon lisäksi

 


 

 


Silmänympäryshoito

54 €/ 45 min.
Herkkä silmänympärysiho tarvitsee myös hoitoa. Tehohoito silmänympärykseen auttaa turvotukseen, häivyttää tummentuneita silmänalusia, kosteuttaa ja kohottaa ihoa.


 

Kädet ja jalat

Käsihoidot ja lakkaukset

Kevyet kädet

35 €/ 30 min.
sis.sis, lämpöhaude,kynsien siistimisen ja hieronnan,naamio


Virkistävä Käsihoito

45 €/  40 min.
Kuorinta kuolleenmern suolalla tai manteliöljy sokeri kuorinta, Kynsien siistiminen ja käsien hieronta la Cure käsivoiteella,  hoitaa ja rauhottaa ihoa.

Spa käsihoito

60 €/ 60 min.

sis. kuiva manikyyrin, kuorinnan La Curen mineraalisuollalla tai sokeri/manteliöljy kuorinta, kynsille hoitolakka, rentouttava pitkä hieronta La Curen hoitovoiteella,parafiini naamion,
Tämän hoidon yhteydessä on mahdollista saada Geelilakkaus yhdellä värillä edulliseen 28€ hintaan.
varaa palvelu lisähoidoista.


Geelilakkaus (yhdellä värillä)

43 € /60 min.

Geeli tuotteet eivät sisällä yleisesti allerisoivia aineita kuten formadehyliä ,happoja
Kestolakka levitetään kynnelle tavallisen kynsilakan tapaan, mutta se kovetetaan joko LED-, tai UV-uunissa. Lakka saa kauniin, kiiltävän ja kestävän pinnan. Samalla se suojaa omaa kynttä ja mahdollistaa oman kynnen kasvattamisen.Lakkaus kestää jopa kolme viikkoa, mutta kestävyys riipuu paljon käsien käytöstä sekä lakkapintaa altistavista kuluttavista kemikaaleista ja aineista.
Myös kynsien oma kunto vaikuttaa lakkauksen kestävyyteen.
Oman kynnen kasvunopeudesta riippuen lakkaus uusitaan 2-3 viikon välein.


Geelilakkaus moniväri

48 €/ 60 min.

Ranskalainen Geelilakkaus  

55 € / 75 min.

Geelilakkauksen poisto

15 €/ 30 min


Koristelut (timanteilla, foliolla yms. )   5 € 10 min

 

 

Jalkahoidot

Varpaan Kynsien lyhennys

35 €/ 30 min.
Jalkasi kylvetetään lämpimässä vedessä tai, jonka jälkeen kynsien  leikkaus ja hoitovoide

____________________________________________________________________________

Varpaankynsien lyhennys, leikkaus pelkästään 5 € 10 min


 Virkistävä Jalkahoito

65 €/ 60min.
Jalkojen ihon pehmennyksen eteeristen öljyjen aromaattinen jalkakylpy, kovettumat poisto, kynsien leikkaus ja viilaus ja kynsinauhat siistitään ja hoitotuotteet.
Hoidon lopuksi saat rentouttavan tai virkistävän jalkojen hieronnan.

Jalkahoito Lymfahieronnalla  75 min  69 €,  Kuten edellä, lisäksi Lymfahieronta rentouttaa, poistaa turvotusta ja virkistää jalkoja

____________________________________________________________________________

Parafiinihoito jaloille   40 € 45 min

Jalkojen kuorinta kuolleenmeren suolalla, hieronta hoitavalla voiteella, jakaterät kääritään parafiini haudekääreeseen ja  annetaan vaikuttaa froteetossujen kanssa 15 min.


Hemmotteleva jalkahoito

95 €/ 90 min.
Hemmotteleva jalkahoito, johon kuuluu kylvetys,  parafiini naamio, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus ja kynsinauhojen hoito,  hieronta, loppuvoide ja kynsienlakkaus

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

Ruusuinen Jalkahoito 85 € 60 min

Hemmotteluhoito, sis. ruusuisen terälehti kylvyn mkukana  ruusuista eteeristäöljyä,  kovettumien poisto ja kynsien lyhennys ja siistiminen, lakkaus. Lopuksi hieronta ruusuöljylla + voiteella.


Detox- ioni jalkakylpy (kuona-aineiden poisto)

Detox- ioni jalkakylvyssä, jalat ovat suolavesikylvyssä ja kuona-aineiden poito tapahtuu Detox- ioni laitteen avulla. Suola toimii elektrolyyttinä ja lisää aineenvaihduntaa sekä lymfakiertoa. Tälloin jalkojen kautta poistuu kuona-aineita mm. raskasmetalleja, hiivaa, bakteereita, sientä, kuolleita viruksia ym. elimistöön, niveliin kertyneitä jäämiä.                                                                                 Osmoosi ihohuokosten läpi mahdollistaa näiden kuona-aineiden poistumisen jalkapohjien kautta. Osmoosissa keho yrittää tasapainottaa jalkakylvyn ja kehon suolapitoisuuden eron jolloin ihohuokosten läpi poistuu nestettä sekä edellä mainittuja epäpuhtauksia kehosta.

Laite poistaa kuona-aineita kehosta ja puhdistus jatkuu vielä n 2 vrk ajan hoidon jälkeen suoliston ja ihon kautta.

1 hlö 35 €/ 30min tai 2 hlöä 50 €/ 30min.

Sokeroinnit ja kuorinnat

Vartalokuorinnat ja sokeroinnit

Kuivaharjaus vartalo

Kuivaharjaus on hyvä ja tehokas keino aktivoida ääreisverenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoidon aikana kuoritaan tehokkaasti kuorinta kintailla pyörittävin pumppaavin liikkein ihoa. Kuorinnan päätteeksi hoidettava alue hierotaan kevyesti ihoöljyllä / kosteusvoiteella.

Kokovartalo kuorinta 50 min 60 €, ylä- tai alavartalo 35 min 45 €


Kokovartalon Mineraalisuolakuorinta

Sis. Vartalon kuorinnan La Curen Kuolleenmeren mineraalisuolalla. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kevyt hieronta kuolleenmeren vartalotuotteilla tekee ihostasi pehmeän.  60 min  79 €, 90 min 99 €


Kosmeettinen selluliittihoito

Hoitoalueet; Reidet, vatsa tai allit. Hoidossa tehdään selluliitti hieronta joka rikkoojo olemassa olevaa kosmeettista selluliittia sekä ennalta ehkäisee sen muodostumista.

Kesto 45 min valittu hoitoalue 60 €

Kiinteyttävä vartalohoito 60 min 80 €

Vartalo ja muut hoidot

Hoitopaketit

Itämainen tuulahdus

80 €/ 75 min.
Rentouttava päähieronta, ja rentouttava kevyt kasvohoito hieronnalla


KAUNEUSHETKI

80 €/ 75min.
Tule nauttimaan hemmottelevasta kasvohoidosta ja käsien kuorinnasta ja hieronnasta.


Meren hyväily – ihana iho

125 €/ 120 min.
Vartalokuorinta kuolleenmeren mineraalisuolalla vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kuorii ja kosteuttaa, tekee ihosta ihanan pehmeän. Lisäksi hemmoteleva  merellinen  kasvohoito ja päänhieronta rentouttaa kehon ja mielen.


Rentouttava mutahoito

125 €/ 120 min.
Ihanan lämmin muta hierotaan kokovartalolle, lämmin peti ja lämmin haudekääre  rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa  aineenvaihdustaa, hoitaa ihoa ja niveliä. Sopii reumaatikoille, urheilijoille, psoriaatikoille ja ihanaksi rentoutumis keinoksi.


Kosteuttava kookoshoito

99€/ 90 min.
Iholle kosteuttava tuova selänhieronta kookosöljyllä sekä kosteuttava kasvohoito.


Raikastava minttuvartalohoito

99€ / 90 min.
Kokovartalokuorinta piristävällä ja virkistävällä minttumineraalisuolalla ja vartalohieronnan ihohoito öljyllä tai voiteella.


Rennox, stressi vex-hoito

intialainen päähieronta ja jalkavarvashieronta   80 € / 75 min. Kokonaisvaltaisesti rentouttavahoito, johon kuuluu jalkojen kuorinta ja hieronta polviin asti ja  intialainpäähieronta.


Irtiotto arjesta

125 € / 120 min , 90 min 99€
Sis. jalkahoidon 60 min  ja kasvohoidon 60 min., 90min hoidossa jalkojen kuorinta ja hieronta


Lumoava hetki

125 € / 120 min.
Sis.  kevyen jalkahoidon, kasvohoidon ja käsien  kuorinnan ja hieronnan.

Vartalon tehohoidot

Kiinteyttävä vartalohoito/ selluliittihoito:

80 €/ 60min tai 99 €/ 90min.
Hoidon aluksi hoidettavalle alueelle levitettävä lämmin mutahaude kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista, jonka jälkeen hoitoalueelle imeytetään hoitoaineet, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa.
Lopuksi vielä hieronta, joka tehostaa hoidon lopputulosta. Pidempään hoitoon kuuluu myös imukuppihoito, jonka hoitovaikutus perustuu imukupin alipaineeseen. Tämä voimakas imu täyttää lihaksen verellä ja kudoksen puhdistuminen alkaa, samalla veren ravintoaineet kulkeutuvat soluihin.
Pintaverenkierron elpyessä hoito kiinteyttää.


Mutahoito paikallishoitona

50€ / 30min  


Selänihonpuhdistus

70€/ 60 min tai 55 €/ 45 min.
ultraäänellä/ timanttikuorinnalla/ mekaanisesti riipuen ihosi kunnosta.
Seläniholle tehtävä syväpuhdistus ihosi tarpeen mukaan.

Rentouttavat hieronnat

Intialainen päähieronta

45 €/ 30 min, tai 58 €/ 45 min. Intialainen päähieronta rentouttaa ja  vikastuttaa niska-hartia seudun ja  päänähan verenkiertoa, voi  auttaa migreeniin, toistuviin päänsärkyhin, parantaa unenlaatua ja auttaa hiusten kasvua.


Kuumakivihieronnat

 99 €/ 90min. Kuumat kivet + aromaöljyhieronta.

65 € / 45 min, 80 € / 60 min. tai 99 €/ 90 min. Vartalohieronta öljyllä ja lämpimillä laavakivillä rentouttaa lihaksia ja mieltä. (niska-hartia seutu / selkä / kokovartalo).


Yrttinyyttihieronta

66 €/ 45 min, 80 €/ 60 min. tai 99 €/ 90 min.
Selkä/ylävartalo/kokovartalon hieronta lämpimillä ja houkuttelevan tuoksuisilla yrttinyyteillä rentouttaa niin kehon kuin mielenkin..


Aromaöljyhieronta

75 €/ 60 min.  tai 90 €/ 99 min. Hieronta valintasi mukaisella aromaöljyllä (esim. rentouttava, piristävä, kipua poistava.

Peruskasvohoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Kosteuttava kasvohieronta

40€/ 30 minKun haluat lyhyen rentoutus hetken päivääsi tai ihosi kaipaa kosteutusta.

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet.


Rentouttava kasvohoito

48€/ 45 min.Ihosi saa uutta hehkua hellävaraisen kuorinnan ja rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan jälkeen. Teemme kasvohoidon juuri sinun ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla.


Hemmotteleva kasvohoito

66€/ 60 min.Hemmotteleva kasvohoito on juuri sinulle kun ihosi ja mielesi kaipaa hemmottelua.Teemme kasvohoidon sinun ihollesi sopivilla hoitotuotteilla, sisältäen rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan. Lisäksi naamion vaikutusaikana saat päähieronnan tai käsien hieronnan.


Miesten kasvohoito

66€/ 60 min.Myös miehen iho tarvitsee hoitoa ja käytämme miesten iholle suunnattuja ihonhoitotuotteita. Hoitoon kuuluu verenkiertoa parantavan kasvo- ja hartiahieronta.

Hoidon lisäksi

Katso kuvaukset ja hinnat

Ultraääni ihonpuhdistus

15€/ 15 min. Hellävarainen ultraäänipuhdistus pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, ohuelle ja couperosa iholle.


Timanttikuorinta

15 €/ 15 min. Kuorinta, sopii mainiosti normaalille,  kuivalle, ikääntyvälle iholle.  Ei sovi akneiholle eikä psoriasis iholle.


 

Silmänympäryshoito

46€/ 45 min.Herkkä silmänympärysiho tarvitsee myös hoitoa. Tehohoito silmänympärykseen auttaa turvotukseen, häivyttää tummentuneita silmänalusia, kosteuttaa ja kohottaa ihoa.

Geelilakkaus

Katso kuvaukset ja hinnat

SensatioNail®:n uusi uskomaton koostumus levittäytyy tasaisesti ja helposti. Erityisellä LED-valolla se kuivuu sekunneissa ja takaa häikäisevän kestävän lopputuloksen, joka kestää jopa kaksi viikkoa.Kyntesi ovat kuivuneet kokonaan manikyyrin päättyessä. Et kuluta aikaasi ja odota jottei se tahraantuisi! Voit jopa pukea käsineet ilman että manikyyri vahingoittuu.

Uusi geelilakkaus

40€-55€/ 1h-1,30h sormien- tai varpaiden kynsiin


Geelilakkauksen poisto

25€/ 25min.


Vanhan geelilakan poisto ja uusien laitto

55€-65€/ 1,30h-2h

Käsihoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Kevyt käsihoito

38€/ 30 min.Käsien ihon hoito suolakuorinnalla, kynsien viilaus ja rentouttava hieronta.


Käsihoito

49€/ 50 min.Käsillesi tehdään suolakuorinta, jonka jälkeen kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan, kynnet lakataan ja lopuksi kädet hierotaan.


Luksus käsihoito

70€/ 75 min.Hemmottelevassa käsihoidossa saat suolakuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, lämmittävän mutanaamion, kynsien lakkauksen (lakkapullon saa mukaan) sekä hieronnan.

Vartalokuorinnat

Katso kuvaukset ja hinnat

Kuivaharjaus

15€ (kokokeholle 15min.) Hoidon yhteydessä 6€.


Mineraalisuolakuorintahoito

79€/ 90min.


Mantelikuorinta

79€/ 90min.


Suklaakuorinta

79€/ 90min.

Hoitopaketit

Katso kuvaukset ja hinnat

Itämainen tuulahdus

85 €/ 75 min.Hoitoon kuuluu rentouttava intialainen päähieronta ja  kasvojen puhdistus, hieronta ja kosteusttava voide.

 


Tuhkimo ja suklaan lumous

125 €/ 120 min.Tule hemmottelemaan itseäsi vartalohierontaan, joka tehdään lämpimällä suklaaöljyllä ja  hoitoon kuuluu myös hemmotteleva kasvohoito. ihana suklaan tuoksu rentouttaa kehon ja mielen.


Meren hyväily – ihana iho

126€/ 120 min.Ihoa hoitava, kosteuttava, rentouttava vartalokuorinta kuolleenmeren mineraalisuolalla ja kasvohoito kuolleenmeren kasvohoitotuoteilla sekä rentouttava päänhieronta hoitaa kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltä.


Rentouttava mutahoito

125 €/ 120 min.Kokovartalolle, lämmin ihoa hoitava ja lihaksia rentouttava kuolleenmeren mutahaudehoito.


Kosteuttava kookoshoito

99 €/ 90 min.kokokehon hieronta kookosöljyllä, kasvojen puhdistus ja hieronta kosteuttavalla hoitoöljyllä.


Raikastava vartalohoito

99 € / 90 min.Kokovartalokuorinta piristävällä ja virkistävällä minttumineraalisuolalla ja vartalohieronnan ihohoitoöljyllä.


Rentouttava pää- ja jalkahieronta

80 €/ 75 min. Kokonaisvaltaisesti rentouttavahoito, johon kuuluu jalkojen kuorinta ja hieronta polviin asti, intialainen päähieronta.

Rentouttavat hieronnat

Katso kuvaukset ja hinnat

Intialainen päähieronta

45 €/ 30 min.tai 58 €/ 45 min.  Intialainen päähieronta rentouttaa, vilkastuttaa niska-hartia seudunja päänahan  verenkiertoa, voi auttaa migreeniin, toistuviin päänsärkyhin, parantaa unenlaatua ja auttaa hiusten kasvua.


Kuumakivihieronnat

Ihanan lämpimät kivet  ja hieronta rentouttavat niin kehon kuin mielenkin.

 80 €/ 75 min. Jokikivihoito (lämpimät kivet) + kevyt hieronta.

99 €/ 90min. Kuumat kivet + aromaöljyhieronta.

65 €/ 45 min, 80 €/ 60 min. Vartalohieronnan öljyllä ja lämpöisillä laavakivillä (selkä / ylävartalo ).


Yrttinyyttihieronta

 80 €/ 60min. tai 99 €/ 90 min.Selkä/ylävartalo tai kokovartalon hieronta lämpimillä ja houkuttelevan tuoksuisilla yrttinyyteillä.


Aromaöljyhieronta

Aromaöljyhieronta toteutetaan valitsemallasi eterilsellä öljyllä esi. kukkais, yrttinen, havupuu ym. öljy, voi valita eterisenöljyn tuoksun tai   kehosi tarpeesi mukaan.

75 €/ 60 min.  tai 99 €/ 90min. Hieronta valintasi mukaisella aromaöljyllä (esim. rentouttava, piristävä, kipua poistava.

 

Erikoiskasvohoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Nuorenihon kasvohoito

66€/ 60 min.
Nuorelle iholle sopiva kasvohoito, jossa syväpuhdistava naamio poistaa epäpuhtaudet ja tehohoito tasapainottaa talineritystä ja parantaa ihon toimintaa. Hoitoon on valittavissa laserhoito joka rauhoittaa tulehtunutta ihoa.


Hemmotteleva suklaakasvohoito

70€/ 60 min.
Suklaakasvohoito sopii juuri sinulle, jos elämäsi on kiireistä, se voi näkyä myös ihosi kunnossa. Suklaakasvohoito auttaa ihoasi saavuttamaan luonnollisen hehkun, pehmeyden ja nuorekkaan tunnun, edistämällä solujen uudistumista sekä antamalla kosteutta. Hoitoon kuuluu tehoampulli ja anti-stress suklaanaamio.


Hellävarainen ihonpuhdistus

70€/ 75 min.
Ihosi kunnon mukaan teemme ihonpuhdistuksen ultraäänilaitteella tai timanttikuorinnalla. Saat lisäksi syväpuhdistavan kasvonaamion, joka rauhoittaa ja puhdistaa ihoasi ja lopuksi hieronta ja hoitovoiteet ihosi mukaan.

 


Täydellinen kasvohoito

90€/ 90 min.
Mielesi täydellisesti rentouttava kasvohoito, jossa tehdään timanttikuorinta tai ultraäänipuhdistus, hieronta kasvo-ja decolteelle, hartioihin. Naamion vaikutusaikana päänhieronta tai käsienhieronta. Hoitovoiteet ihosi mukaan.


Tehokasvohoito aikuiselle naiselle

 tehokasvohoito 60 min  75 €,   90 min 95 € sis. silmänympäryshoidon,
Aikuselle naiselle suunnattu kasvohoito, joka keskittyy kasvojen piirteiden selkeyttämiseen, juonteiden hälventämiseen ja ihon kiinteyttämiseen erityisellä tehomenetelmällä ja tehoaineilla.
Voit havaita muutoksen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.


 

Ripsienpidennykset

Katso kuvaukset ja hinnat

Ripsipidennyksillä saat volyymia ja pituutta ripsiin. Ripsikuidut asetetaan jokaisen yksittäisen ripsen päälle, jolloin kuitu kasvaa pois oman ripsen kasvutahdin mukana. Voit kertoa toiveesi millaiset ripset haluat.Suosittelemme ensikertalaisille, että aloitetaan lyhyemmistä kuiduista ja voidaan siirtyä pidempiin huoltojen myötä.Laittaessamme ripsipidennyksiä, käytämme geeliä, joka imee vapautuvia ripsiliimahöyryjä, minimoidaksemme mahdolliset ärsytykset.Mikäli olet allergisoitunut ripsiliimasta vapautuvalle liimahöyrylle, on ehdottoman tärkeää, että et altistuta itseäsi enää allergian aiheuttajalle!

 

Laitto 2-3h 105€

Huolto 30 min. 30€

Huolto 45 min. 45€

Huolto 60 min. 55€

Huolto 75 min. 68€

Huolto 90 min. 82€

Timantit 1€/kpl

Ripsien poisto 30 min. 25€

Ripset ja kulmat

Katso kuvaukset ja hinnat

Ripset

Värjäys 17€

Ripsipermanentti 49€/ 1h


Kulmat

Muotoilu 9€

Muotoilu ja värjäys 17 e

Muotoilu vahauksella 6€


Ripset ja kulmat

Kestovärjäys ja kulmien muotoilu 25€

Jalkahoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Kevyt jalkahoito

35€/ 30 min.Jalkasi kylvetetään lämpimässä vedessä tai laitetaan lämpimään suolahauteeseen, jonka jälkeen kynnet ja kynsinauhat hoidetaan.Jalkasi saavat lisäksi kosteuttavan hieronnan. (Ei lakkausta.)


Jalkahoito

55€/ 60min.Jalkojen ihon pehmennyksen (kylpy/suolahaude) jälkeen, kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, jalkojen ihon kuorinta ja raspaus.Hoidon lopuksi saat rentouttavan tai virkistävän jalkojen hieronnan polveen saakka.


Täydellinen jalkahoito

72€/ 90 min.Tässä jalkahoidossa pääset rentoutumaan, ja jalkasi tulevat kevyemmiksi. Jalkojesi ihon pehmennettyä kylvyssä/suolahauteessa, kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat siistitään ja iho kuoritaan. Kyntesi lakataan (saat lakkapullon mukaan), jonka jälkeen voit nauttia jalkoja keventävästä hieronnasta polveen saakka.


Luksus jalkahoito

87€/ 120 min.Hemmotteleva jalkahoito, johon kuuluu kylvetyksen/suolahauteen lisäksi, lämmin mutahaude (mutahaude rentouttaa ja lievittää lihas- ja nivelkipuja), tai naamio, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kuorinta ja kynsienlakkaus (saat lakkapullon mukaan) ja lopuksi pitkä rentouttavan hieronta polveen saakka.


Detox-jalkakylpy (kuona-aineiden poisto)

 40€/ 30min

Alexandria – vartalosokerointi

Katso kuvaukset ja hinnat

Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on hygieenistä.Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Sääret ja reidet 60€/ 60 min.

Sääret 45€/ 45 min.

Kainalot, bikinit tai käsivarret 30€/ 30 min.

Leuka ja ylähuuli 18€/ 20 min.

Kulmakarvat 10€/ 15 min

Leuka 10€/ 10 min

Ylähuuli 8€/ 5 min.

Karvanpoistot lämminvahalla

Katso kuvaukset ja hinnat

Sääret ja reidet 45€/ 45 min.

Sääret 30€/ 30 min.

Kainalot, bikinit tai käsivarret 30€/ 30 min.

Leuka ja ylähuuli 15€/ 15 min.

Kulmakarvat 10€/ 15 min.

Leuka 8€/ 10 min.

Ylähuuli 7€/ 10 min.

Vartalon tehohoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Kiinteyttävä vartalohoito/ selluliittihoito:

69€/ 60min tai 89€/ 90min. Hoidon aluksi hoidettavalle alueelle levitettävä lämmin mutahaude kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista, jonka jälkeen hoitoalueelle imeytetään hoitoaineet, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa.Lopuksi vielä hieronta, joka tehostaa hoidon lopputulosta. Pidempään hoitoon kuuluu myös imukuppihoito, jonka hoitovaikutus perustuu imukupin alipaineeseen. Tämä voimakas imu täyttää lihaksen verellä ja kudoksen puhdistuminen alkaa, samalla veren ravintoaineet kulkeutuvat soluihin.Pintaverenkierron elpyessä hoito kiinteyttää.


Mutahoito paikallishoitona

45€/ 30min