Tule rohkeasti kokeilemaan!

Stressin purkuun, unettomuuteen, tunnelukkoihin tai vaikka suklaanhimosta irtipääsyyn. Tämä on jatkossa kotonakin mainio itsehoitomenetelmä, jolla moni on saanut apua .

EFT- irtipäästö,,  EFT- emotional Freedom Techniques, suomeksi siis tunteiden vapauttamisen tekniikka. Se on menetelmä, jossa sormenpäillä kevyesti naputellaan kehossa olevia akupunktiopisteitä ja samalla ajatellaan itselle haitallista ongelmaa tai asiaa. Tavoitteena on negatiivisen tunteen, kuten ahdistuksen, tiedostaminen ja purkaminen, kiputilojen lievittämien ja irtipäästä ei toivotuista käyttäytymisestä esim. kynsien pureskelu  ja niin edelleen.

Yksi vuoden 2019 tutkimus havaitsi, että hoidon avulla esimerkiksi kipu sekä ahdistus- ja masennusoireet vähenivät testihenkilöillä ja myös pysyivät poissa.

Menetelmän kehitti Gary Craig 1990-luvulla. EFT on niin sanottu energiapsykologian menetelmä, joka perustuu muun muassa kiinalaiseen lääketieteeseen; sen yhteydessä puhutaan energiasta, ihmiskehon meridiaaneista ja akupunktiosta.

Tervetuloa naputtelemaan

Ajan voit varat myös netiajan varauksesta. Hannele   tai Tarja