Tarjoukset

Aqvamariini on virallinen aluehallintoviraston alainen hoitolaitos, jossa teitä palvelee laillistetut ja koulutetut hierojat, urheilu ja kalssinen hieronta, Kelan hyväksymän koulutuksen saanut lymfaterapeutti / sairaanhoitaja.

Lisäksiteitä palvelee pitkän 3 vuoden koulutuksen saanut klassinen akupunktio hoitaja Hannele ja didlomi kokokehon vyöhyketerapeutti ( reflogsiologi) Susanna.

 

Hyödynnä tarjoukset!

17.11. asti
Lahjakortti on mainio lahja! Isänpäivä lähestyy .

Stress Away Aromaöljyhieronta 75 min 70 €,  rentouttaa kehon ja mielen.

Niska- hartia hieronta  30 min 29 €, 5 x  30 min 125 €

Selkä /Jalat hieronta 45 min 42 €, 3 x 45 min 115 € Puolihieronta 60 min ja fascia- käsittely 50  €

Kiinalainen Klassinen AKUPUNKTIO, 50 €, 3 x sarja 135 €,  apua moniin akuutteihin ja kroonisiin vaivoihin, kipuihin.

Reiki  60 min 45 €, 3x sarja 120 €, Eva tekee

Jalkahoito lymfahieronnalla 75 min 65 €, sis. kylpy, kynsienhoito, kovettumat  ja lymfahieronta.

Kuumakivihieronta 90 min 79 €

Hermoratahieronta 60 min 55 €

Vyöhyketerapeuttunen JALKA-, KÄSI-, JA PÄÄHIERONTA 60 min 63 €

Intialainen PÄÄHIERONTA 45 min 40 €

ps. Meiltä avoimet- ja hoitolahjakortit, voimassa 4 kk ostopäivästä.

Aqvamariinin kauneuskulmauksessa  teitä palvelee vielä marras- ja joulukuussa ammattitaidolla 7.11, 17.11, 24.11, 12.12
 kosmetologi Helianne, ajanvaraus soittamalla!

Jatkossakin tarjoamme kasvo- ja jalkahoitoja sekä vartalohoitoja.
Tervetuloa rentoutumaan hoitoihin 🙂

Ajankohtaista

Nyt tarjoamme Kirkasvalohoitoa kaamokseen!

KIRKASVALOHOITO LUONNONVALOLAITTEELLA Nyt on pimein aika ja kaamosmasennus, univaikeudet ja väsymys vaivaa monia. Apua kirkasvalohoidolla, tutkittua tietoa kirkasvalohoidon positiivisesta vaikutuksesta. masennukseen väsymykseen unirytmin palauttamiseen miehIllä...

lue lisää

Kurssit

su 9.12 klo 13- 14 ÄÄNIMALJA SOINTUKYLPY

 su 9.12 klo 13 - 14  ÄÄNIMALJA SOINTUKYLPY- rentoutusta keholle ja mielelle Tule kokemaan maljojen kauniiden sointujen rentouttava ja tasapainottava vaikutus koko kehoosi ja mieleesi. OVIRAHA 15 € / hlö,  ilmoittautuminen aqvamariiniin  pe 7.12 mennessä Tervetuloa....

lue lisää

ENNEAGRAMMI – TIE VAPAUTEEN TYÖPAJA SU 18.11 KLO 12 -15

ENNEAGRAMMI TYÖPAJASSA- lähde kansamme syvälliselle itsetuntemusmatkalle. Ennegrammi on innostava avain itsetuntemukseen. Löydät oman enneagrammityyppisi ja sitä kautta uusia näkökulmia ja toimintamalleja omaan käyttäytymiseesi ja elämääsi. Enneagrammi avartaa...

lue lisää

Aqvamariini

Hyvän olon hoitola

Hyvänolonhoitolassamme annamme rentouttavia, hyvää oloa kehoon ja mieleen tuottavia hoitoja. Monipuolisuus, yksilöllisyys, ystävällisyys, luotettavuus ja ammatillisuus ovat kulmakiviä toiminnassamme. Terveyden edistäminen ja ylläpitäminen ovat meille tärkeitä asioita. Hyvä terveys on lahja, jota kannattaa vaalia.
Mikä onkaan ihanampaa kuin suoda itselle tai toiselle hetki päästää irti arjen kiireestä, stressistä ja antaa hyvää oloa keholle sekä mielelle rentouttavien hoitojen kautta.

Hoitolamme on saanut nimensä vedenvihreän akvamariinikiven mukaan. Akvamariini kuvaa uuden elämän alkua ja sitä meille on hoitolamme perustaminen. Kiviterapiassa akvamariinin uskotaan karkottavan pelkoja, antavan voimaa sekä rohkeutta kantajalleen. Muinoin kalastajat ja merimiehet käyttivät akvamariinia amulettina suojelun ja hyvän onnen toivossa. Kiviterapia suositteleekin sitä voimakiveksi kaikille merellä liikkuville. Entisaikaan akvamariinia pidettiin myös merenneitojen aarteena koska sen uskotiin auttavan tunnistamaan omat voimansa ja kykynsä sekä kasvattavan niitä veteen upotettuna. Akvamariinin kerrotaan rauhoittavan oloa ja poistavan stressiä, aivan kuten kaikki hoitommekin tekevät.