Tarjoamme hoitolassamme monipuolisia kosmetologipalveluita juuri Sinulle. Tule nauttimaan omasta ajasta rentouttavan musiikin ja nautinnollisten hoitojen parissa. Tuotteiden mielyttävä tuoksu ja käsien lämmin kosketus vievät mielen arkisista asioista.

Hoitolassamme käytämme korkealaatuisia ja luonnon mukaisia tuotteita. Tuotesarjoina käytämme Kuolleenmeren tuotesarjoja La Cure ja DSM:n sekä ranskalaista Bernard Cassiere-ihonhoito sarjaa.

Kuolleenmeren tuotteet sopivat kaikille, myös atooppiselle ja psoriasis iholle, merimineraalien hoitavien ja ravitsevien ominaisuuksien ansiosta.

Sarjoista löytyy hoitotuotteet päästä varpaisiin ja kaiken ikäsille naisille ja miehille.
Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tuotteissa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita eikä parabeeneja eli säilöntäaineita.
Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. Bernard Cassiere erottuu modernina ja nuorekkaana kauneudenhoito sarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä.

Alla lisää hoidoistamme!

Varaa aika numerosta 044 027 5007

Kasvot

Peruskasvohoidot

Kosteuttava kasvohieronta

39€/ 30 min
Kun haluat lyhyen rentoutus hetken päivääsi tai ihosi kaipaa kosteutusta.

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet. Lisäksi niihin kuuluu naamion vaikutusaikana päähieronta tai käsien hieronta.


Rentouttava kasvohoito

48€/ 45 min.
Ihosi saa uutta hehkua hellävaraisen kuorinnan ja rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan jälkeen. Teemme kasvohoidon juuri sinun ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla.


Hemmotteleva kasvohoito

48€/ 45 min tai 62€/ 60 min.
Hemmotteleva kasvohoito on juuri sinulle kun ihosi ja mielesi kaipaa hemmottelua.
Teemme kasvohoidon sinun ihollesi sopivilla hoitotuotteilla, sisältäen rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan. Lisäksi naamion vaikutusaikana saat päähieronnan tai käsien hieronnan.


Miesten kasvohoito

65€/ 60 min.
Myös miehen iho tarvitsee hoitoa ja käytämme miesten iholle suunnattuja ihonhoitotuotteita. Hoitoon kuuluu verenkiertoa parantavan kasvo- ja hartiahieronta.

Erikoiskasvohoidot

Nuorenihon kasvohoito

65€/ 60 min.
Nuorelle iholle sopiva kasvohoito, jossa syväpuhdistava naamio poistaa epäpuhtaudet ja tehohoito tasapainottaa talineritystä ja parantaa ihon toimintaa. Hoitoon on valittavissa myös mekaaninen ihonpuhdistus tai laserhoito joka rauhoittaa tulehtunutta ihoa.


Hemmotteleva suklaakasvohoito

69€/ 60 min.
Suklaakasvohoito sopii juuri sinulle, jos elämäsi on kiireistä, se voi näkyä myös ihosi kunnossa. Suklaakasvohoito auttaa ihoasi saavuttamaan luonnollisen hehkun, pehmeyden ja nuorekkaan tunnun, edistämällä solujen uudistumista sekä antamalla kosteutta. Hoitoon kuuluu tehoampulli ja anti-stress suklaanaamio.


Hellävarainen ihonpuhdistus

65€/ 75 min.
Ihosi kunnon mukaan teemme ihonpuhdistuksen ultraäänilaitteella tai timanttikuorinnalla. Saat lisäksi syväpuhdistavan kasvonaamion, joka rauhoittaa ja puhdistaa ihoasi hoidon jälkeen.


Ihonpuhdistus mekaanisesti

65€/ 75min.
Hoidon alussa ihosi kuoritaan, jonka jälkeen iho pehmennetään lämpimillä pyyhekompresseilla. Kun iho on lämmin, ihohuokoset laajenevat ja saamme poistettua epäpuhtaudet komedoraudalla. Puhdistuksen jälkeen laitamme syväpuhdistavan naamion ja tarvittaessa rauhoittavan naamion kasvoille.


Täydellinen kasvohoito

83€/ 90 min.
Mielesi täydellisesti rentouttava kasvohoito, jossa tehdään timanttikuorinta tai ultraäänipuhdistus (tarvittaessa mekaaninen puhdistus), hieronta decolteelle, hartioihin ja kasvoille. Naamion vaikutusaikana päänhieronta tai käsienhieronta.


Tehokasvohoito aikuiselle naiselle

89€/ 90 min.
Aikuselle naiselle suunnattu kasvohoito, joka keskittyy kasvojen piirteiden selkeyttämiseen, juonteiden hälventämiseen ja ihon kiinteyttämiseen erityisellä tehomenetelmällä ja tehoaineilla.
Voit havaita muutoksen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

 

Hoidon lisäksi

Ultraääni ihonpuhdistus

15€/ 15 min.
Hellävarainen ultraäänipuhdistus pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, ohuelle ja couperosa iholle – kasvoille ja vartalolle.


Timanttikuorinta

15€/ 15 min.
Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukselle perustuva hoito Ei sovi akneiholle eikä psoriasis iholle.


Mekaaninen ihonpuhdistus

20€/ 30 min.
Epäpuhtaudet poistetaan komedoraudalla.


Silmänympäryshoito

48€/ 45 min.
Herkkä silmänympärysiho tarvitsee myös hoitoa. Tehohoito silmänympärykseen auttaa turvotukseen, häivyttää tummentuneita silmänalusia, kosteuttaa ja kohottaa ihoa.


Meikit

Kasvohoidon yhteydessä kevyt ehostus 5€/ 5 min
Juhlaehostus 50€/ 60 min
Häämeikki 80€/ 75 min*
*Sis. harjoitusmeikki, kulmien siistiminen ja häämeikki.

Huulet

Huulten rajaus

320€/ 2h


Huulten väritäyttö+rajaus

470€/ 2.5h

Ripset ja kulmat

Ripsienpidennykset

Ripsipidennyksillä saat volyymia ja pituutta ripsiin. Ripsikuidut asetetaan jokaisen yksittäisen ripsen päälle, jolloin kuitu kasvaa pois oman ripsen kasvutahdin mukana. Voit kertoa toiveesi millaiset ripset haluat.
Suosittelemme ensikertalaisille, että aloitetaan lyhyemmistä kuiduista ja voidaan siirtyä pidempiin huoltojen myötä.
Laittaessamme ripsipidennyksiä, käytämme geeliä, joka imee vapautuvia ripsiliimahöyryjä, minimoidaksemme mahdolliset ärsytykset.
Mikäli olet allergisoitunut ripsiliimasta vapautuvalle liimahöyrylle, on ehdottoman tärkeää, että et altistuta itseäsi enää allergian aiheuttajalle!

Laitto 2-3h 115€

Huolto 30 min. 35€

Huolto 45 min. 49€

Huolto 60 min. 59€

Huolto 75 min. 70€

Huolto 90 min. 85€

Timantit 1€/kpl

Ripsien poisto 30 min. 35€

Ripset ja kulmat

Ripset

Värjäys 17€
Hoidon yhteydessä 12€

Ripsipermanentti 55€/ 60min
Sisältää tarvittaessa ripsien värjäyksen


Kulmat

Muotoilu 9€/ vahauksella 6€
Kuuluu kasvohoidon yhteyteen

Muotoilu ja värjäys 17€
Hoidon yhteydessä 12€

Muotoilu vahauksella 6€


Ripset ja kulmat

Kestovärjäys ja kulmien muotoilu 29€
Hoidon yhteydessä 15€


Kulmien pigmentointi

Kesto 2h, 370€


Silmien rajaus

Kesto 1.5h, 320€

Kädet ja jalat

Käsihoidot

Kevyt käsihoito

37€/ 30 min.
Käsien ihon hoito suolakuorinnalla, kynsien viilaus ja rentouttava hieronta.


Käsihoito

49€/ 50 min.
Käsillesi tehdään suolakuorinta, jonka jälkeen kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan, kynnet lakataan ja lopuksi kädet hierotaan.


Luksus käsihoito

69€/ 75 min.
Hemmottelevassa käsihoidossa saat suolakuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, lämmittävän mutanaamion, kynsien lakkauksen (lakkapullon saa mukaan) sekä hieronnan.

Geelilakkaus

SensatioNail®:n uusi uskomaton koostumus levittäytyy tasaisesti ja helposti. Erityisellä LED-valolla se kuivuu sekunneissa ja takaa häikäisevän kestävän lopputuloksen, joka kestää jopa kaksi viikkoa.
Kyntesi ovat kuivuneet kokonaan manikyyrin päättyessä. Et kuluta aikaasi ja odota jottei se tahraantuisi! Voit jopa pukea käsineet ilman että manikyyri vahingoittuu.

Uusi geelilakkaus

55€-65€/ 1h-1,30h sormien- tai varpaiden kynsiin


Geelilakkauksen poisto

25€/ 25min.


Vanhan geelilakan poisto ja uusien laitto

55€-75€/ 1,30h-2h

Jalkahoidot

Kevyt jalkahoito

37€/ 30 min.
Jalkasi kylvetetään lämpimässä vedessä tai laitetaan lämpimään suolahauteeseen, jonka jälkeen kynnet ja kynsinauhat hoidetaan.
Jalkasi saavat lisäksi kosteuttavan hieronnan. (Ei lakkausta.)


Jalkahoito

59€/ 60min.
Jalkojen ihon pehmennyksen (kylpy/suolahaude) jälkeen, kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, jalkojen ihon kuorinta ja raspaus.
Hoidon lopuksi saat rentouttavan tai virkistävän jalkojen hieronnan polveen saakka.


Täydellinen jalkahoito

75€/ 90 min.
Tässä jalkahoidossa pääset rentoutumaan, ja jalkasi tulevat kevyemmiksi. Jalkojesi ihon pehmennettyä kylvyssä/suolahauteessa, kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat siistitään ja iho kuoritaan. Kyntesi lakataan (saat lakkapullon mukaan), jonka jälkeen voit nauttia jalkoja keventävästä hieronnasta polveen saakka.


Luksus jalkahoito

89€/ 120 min.
Hemmotteleva jalkahoito, johon kuuluu kylvetyksen/suolahauteen lisäksi, lämmin mutahaude (mutahaude rentouttaa ja lievittää lihas- ja nivelkipuja), tai naamio, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kuorinta ja kynsienlakkaus (saat lakkapullon mukaan) ja lopuksi pitkä rentouttavan hieronta polveen saakka.


Detox-jalkakylpy (kuona-aineiden poisto)

1 hlö 35€/ 30min tai 2 hlöä 50€/ 30min.

Karvanpoisto ja kuorinnat

Karvanpoistot lämminvahalla

Sääret ja reidet 45€/ 45 min.

Sääret tai reidet 30€/ 30 min.

Kainalot, bikinit tai käsivarret 19€/ 20 min.

Leuka ja ylähuuli 15€/ 15 min.

Kulmakarvat 9€/ 10 min.

Leuka 9€/ 10 min.

Ylähuuli 9€/ 10 min.

Alexandria - vartalosokerointi

Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on hygieenistä.
Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Sääret ja reidet 59€/ 60 min.

Sääret tai reidet 39€/ 45 min.

Kainalot, bikinit tai käsivarret 19€/ 20 min.

Leuka ja ylähuuli 19€/ 20 min.

Kulmakarvat 15€/ 15 min.

Leuka 15€/ 15 min.

Ylähuuli 15€/ 15 min.

Vartalokuorinnat

Kuivaharjaus

15€ (kokokeholle 15min.) Hoidon yhteydessä 6€.


Mineraalisuolakuorintahoito

75€/ 90min.


Mantelikuorinta

75€/ 90min.


Suklaakuorinta

75€/ 90min.

Vartalo ja muut hoidot

Hoitopaketit

Itämainen tuulahdus

79€/ 75 min.
Aluksi teemme rentouttavan päähieronnan, jonka jälkeen teemme kasvohoidon sekä käsien kuorinnan ja hieronnan.


Tuhkimo ja suklainen unelma

75€/ 75min.
Tule nauttimaan ihanan suklaisesta kasvohoidosta ja käsien kuorinnasta ja hieronnasta suklaatuotteilla.


Tuhkimo ja suklaan lumous

105€/ 120 min.
Tule hemmottelemaan aistejasi vartalohierontaan, joka tehdään lämpimällä suklaaöljyllä ja suklaakasvohoitoon.


Meren hyväily – ihana iho

105€/ 120 min.
Vartalokuorinta kuolleenmeren mineraalisuolalla, päähieronnan ja kasvohoito.


Rentouttava mutahoito

105€/ 120 min.
Kokovartalolle, lämmin ihoa hoitava ja lihaksia rentouttava kuolleenmeren mutahaudehoito.


Kosteuttava kookoshoito

99€/ 90 min.
Iholle kosteuttava tuova selänhieronta kookosöljyllä sekä kosteuttava kasvohoito peel-off kookosnaamiolla.


Raikastava minttuvartalohoito

99€ / 90 min.
Kokovartalokuorinta piristävällä ja virkistävällä minttumineraalisuolalla ja vartalohieronnan minttuöljyllä.


Rennox, stressi vex-hoito

36€/ 30 min. tai 65€/75 min. Kokonaisvaltaisesti rentouttavahoito, johon kuuluu jalkojen kuorinta ja hieronta polviin asti, pidemmässä hoidossa myös intialainen päähieronta.


Irtiotto arjesta

105€ / 120 min.
Sis. jalkahoidon ja kasvohoidon.


Lumoava hetki

105€ / 120 min.
Sis. jalkahoidon, kasvohoidon ja käsihoidon.

Vartalon tehohoidot

Kiinteyttävä vartalohoito/ selluliittihoito:

65€/ 60min tai 79€/ 90min.
Hoidon aluksi hoidettavalle alueelle levitettävä lämmin mutahaude kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista, jonka jälkeen hoitoalueelle imeytetään hoitoaineet, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa.
Lopuksi vielä hieronta, joka tehostaa hoidon lopputulosta. Pidempään hoitoon kuuluu myös imukuppihoito, jonka hoitovaikutus perustuu imukupin alipaineeseen. Tämä voimakas imu täyttää lihaksen verellä ja kudoksen puhdistuminen alkaa, samalla veren ravintoaineet kulkeutuvat soluihin.
Pintaverenkierron elpyessä hoito kiinteyttää.


Mutahoito paikallishoitona

40€/ 30min  


Selänihonpuhdistus

60€/ 60 min tai 47€/ 45min.
ultraäänellä/ timanttikuorinnalla/ mekaanisesti riipuen ihosi kunnosta.
Seläniholle tehtävä syväpuhdistus ihosi tarpeen mukaan.

Rentouttavat hieronnat

Intialainen päähieronta

37€/ 30 min. (Viiden kerran pakettina 160€) tai 54€/ 45 min(Viiden kerran pakettina 240€) Intialainen päähieronta auttaa migreeniin, toistuviin päänsärkyhin, parantaa unenlaatua ja auttaa hiusten kasvua.


Kuumakivihieronnat

76€/ 75min. Jokikivihoito (lämpimät kivet) + kevyt hieronta.

81€/ 90min. Kuumat kivet + aromaöljyhieronta.

55€/ 45 min, 65€/ 60 min. tai 81€/ 90 min. Vartalohieronnan öljyllä ja lämpöisillä laavakivillä (niska-hartia seutu / selkä / kokovartalo).


Yrttinyyttihieronta

55€/ 45min, 65€/ 60min. tai 81€/ 90 min.
Selkä/ylävartalo/kokovartalon hieronta lämpimillä ja houkuttelevan tuoksuisilla yrttinyyteillä.


Lumoava myskiöljy vartalohieronta

99€/ 90 min.
Kokovartalohieronta mystisen ihanan tuoksuisella myskihierontaöljyllä. Tuoksu hivelee aisteja ja tuo mielihyvää.

Hoitopakettina: Vartalohieronta + kasvohoito 105€/ 120 min.


Suklaaöljyhieronta

69€/ 60min.


Aromaöljyhieronta

65€/ 60min.  tai 79€/ 90min. Hieronta valintasi mukaisella aromaöljyllä (esim. rentouttava, piristävä, kipua poistava.

Peruskasvohoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Kosteuttava kasvohieronta

40€/ 30 min Kun haluat lyhyen rentoutus hetken päivääsi tai ihosi kaipaa kosteutusta.

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet.


Rentouttava kasvohoito

48€/ 45 min. Ihosi saa uutta hehkua hellävaraisen kuorinnan ja rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan jälkeen. Teemme kasvohoidon juuri sinun ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla.


Hemmotteleva kasvohoito

66€/ 60 min. Hemmotteleva kasvohoito on juuri sinulle kun ihosi ja mielesi kaipaa hemmottelua. Teemme kasvohoidon sinun ihollesi sopivilla hoitotuotteilla, sisältäen rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan. Lisäksi naamion vaikutusaikana saat päähieronnan tai käsien hieronnan.


Miesten kasvohoito

66€/ 60 min. Myös miehen iho tarvitsee hoitoa ja käytämme miesten iholle suunnattuja ihonhoitotuotteita. Hoitoon kuuluu verenkiertoa parantavan kasvo- ja hartiahieronta.

Hoidon lisäksi

Katso kuvaukset ja hinnat

Ultraääni ihonpuhdistus

15€/ 15 min. Hellävarainen ultraäänipuhdistus pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, ohuelle ja couperosa iholle – kasvoille ja vartalolle.


Timanttikuorinta

15€/ 15 min. Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukselle perustuva hoito Ei sovi akneiholle eikä psoriasis iholle.


Mekaaninen ihonpuhdistus

20€/ 30 min. Epäpuhtaudet poistetaan komedoraudalla.


Silmänympäryshoito

46€/ 45 min. Herkkä silmänympärysiho tarvitsee myös hoitoa. Tehohoito silmänympärykseen auttaa turvotukseen, häivyttää tummentuneita silmänalusia, kosteuttaa ja kohottaa ihoa.

Geelilakkaus

Katso kuvaukset ja hinnat

SensatioNail®:n uusi uskomaton koostumus levittäytyy tasaisesti ja helposti. Erityisellä LED-valolla se kuivuu sekunneissa ja takaa häikäisevän kestävän lopputuloksen, joka kestää jopa kaksi viikkoa. Kyntesi ovat kuivuneet kokonaan manikyyrin päättyessä. Et kuluta aikaasi ja odota jottei se tahraantuisi! Voit jopa pukea käsineet ilman että manikyyri vahingoittuu.

Uusi geelilakkaus

40€-55€/ 1h-1,30h sormien- tai varpaiden kynsiin


Geelilakkauksen poisto

25€/ 25min.


Vanhan geelilakan poisto ja uusien laitto

55€-65€/ 1,30h-2h

Käsihoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Kevyt käsihoito

38€/ 30 min. Käsien ihon hoito suolakuorinnalla, kynsien viilaus ja rentouttava hieronta.


Käsihoito

49€/ 50 min. Käsillesi tehdään suolakuorinta, jonka jälkeen kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan, kynnet lakataan ja lopuksi kädet hierotaan.


Luksus käsihoito

70€/ 75 min. Hemmottelevassa käsihoidossa saat suolakuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, lämmittävän mutanaamion, kynsien lakkauksen (lakkapullon saa mukaan) sekä hieronnan.

Vartalokuorinnat

Katso kuvaukset ja hinnat

Kuivaharjaus

15€ (kokokeholle 15min.) Hoidon yhteydessä 6€.


Mineraalisuolakuorintahoito

79€/ 90min.


Mantelikuorinta

79€/ 90min.


Suklaakuorinta

79€/ 90min.

Hoitopaketit

Katso kuvaukset ja hinnat

Itämainen tuulahdus

79€/ 75 min. Aluksi teemme rentouttavan päähieronnan, jonka jälkeen teemme kasvohoidon sekä käsien kuorinnan ja hieronnan.


Tuhkimo ja suklainen unelma

79€/ 75min. Tule nauttimaan ihanan suklaisesta kasvohoidosta ja käsien kuorinnasta ja hieronnasta suklaatuotteilla.


Tuhkimo ja suklaan lumous

106€/ 120 min. Tule hemmottelemaan aistejasi vartalohierontaan, joka tehdään lämpimällä suklaaöljyllä ja suklaakasvohoitoon.


Meren hyväily – ihana iho

106€/ 120 min. Vartalokuorinta kuolleenmeren mineraalisuolalla, päähieronnan ja kasvohoito.


Rentouttava mutahoito

106€/ 120 min. Kokovartalolle, lämmin ihoa hoitava ja lihaksia rentouttava kuolleenmeren mutahaudehoito.


Kosteuttava kookoshoito

99€/ 90 min. Iholle kosteuttava tuova selänhieronta kookosöljyllä sekä kosteuttava kasvohoito peel-off kookosnaamiolla.


Raikastava minttuvartalohoito

99€ / 90 min. Kokovartalokuorinta piristävällä ja virkistävällä minttumineraalisuolalla ja vartalohieronnan minttuöljyllä.


Rentouttava pää- ja jalkahieronta

69€/75 min. Kokonaisvaltaisesti rentouttavahoito, johon kuuluu jalkojen kuorinta ja hieronta polviin asti, pidemmässä hoidossa myös intialainen päähieronta.

Rentouttavat hieronnat

Katso kuvaukset ja hinnat

Intialainen päähieronta

38 €/ 30 min. (Viiden kerran pakettina 160 €) tai 55 €/ 45 min(Viiden kerran pakettina 240€) Intialainen päähieronta auttaa migreeniin, toistuviin päänsärkyhin, parantaa unenlaatua ja auttaa hiusten kasvua.


Kuumakivihieronnat

Ihanan lämpimät kivet  ja hieronta rentouttavat niin kehon kuin mielenkin.

76€/ 75min. Jokikivihoito (lämpimät kivet) + kevyt hieronta.

81€/ 90min. Kuumat kivet + aromaöljyhieronta.

55€/ 45 min, 66€/ 60 min. tai 81€/ 90 min. Vartalohieronnan öljyllä ja lämpöisillä laavakivillä (selkä / ylävartalo / kokovartalo).


Yrttinyyttihieronta

55€/ 45min, 65 €/ 60min. tai 95 €/ 90 min. Selkä/ylävartalo/kokovartalon hieronta lämpimillä ja houkuttelevan tuoksuisilla yrttinyyteillä.


Suklaaöljyhieronta

Lämmin  suklaaöljy rentouttaa kehoa ja mieltä, sen hoitavat ominaisuudet hoitavat ihoa ja mieltä, poistaa  myös stressiä.

Hoidon jälkeen ihossa ihana suklaan tuoksu.

69 €/ 60min, 90 min 95  €


Aromaöljyhieronta

Aromaöljyhieronta toteutetaan valitsemallasi eterilsellä öljyllä esi. kukkais, yrttinen, havupuu ym. öljy, voi valita eterisenöljyn tuoksun tai   kehosi tarpeesi mukaan.

65€/ 60min.  tai 80€/ 90min. Hieronta valintasi mukaisella aromaöljyllä (esim. rentouttava, piristävä, kipua poistava.

Erikoiskasvohoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Nuorenihon kasvohoito

66€/ 60 min. Nuorelle iholle sopiva kasvohoito, jossa syväpuhdistava naamio poistaa epäpuhtaudet ja tehohoito tasapainottaa talineritystä ja parantaa ihon toimintaa. Hoitoon on valittavissa myös mekaaninen ihonpuhdistus tai laserhoito joka rauhoittaa tulehtunutta ihoa.


Hemmotteleva suklaakasvohoito

70€/ 60 min. Suklaakasvohoito sopii juuri sinulle, jos elämäsi on kiireistä, se voi näkyä myös ihosi kunnossa. Suklaakasvohoito auttaa ihoasi saavuttamaan luonnollisen hehkun, pehmeyden ja nuorekkaan tunnun, edistämällä solujen uudistumista sekä antamalla kosteutta. Hoitoon kuuluu tehoampulli ja anti-stress suklaanaamio.


Hellävarainen ihonpuhdistus

70€/ 75 min. Ihosi kunnon mukaan teemme ihonpuhdistuksen ultraäänilaitteella tai timanttikuorinnalla. Saat lisäksi syväpuhdistavan kasvonaamion, joka rauhoittaa ja puhdistaa ihoasi hoidon jälkeen.


Ihonpuhdistus mekaanisesti

70€/ 75min. Hoidon alussa ihosi kuoritaan, jonka jälkeen iho pehmennetään lämpimillä pyyhekompresseilla. Kun iho on lämmin, ihohuokoset laajenevat ja saamme poistettua epäpuhtaudet komedoraudalla. Puhdistuksen jälkeen laitamme syväpuhdistavan naamion ja tarvittaessa rauhoittavan naamion kasvoille.


Täydellinen kasvohoito

90€/ 90 min. Mielesi täydellisesti rentouttava kasvohoito, jossa tehdään timanttikuorinta tai ultraäänipuhdistus (tarvittaessa mekaaninen puhdistus), hieronta decolteelle, hartioihin ja kasvoille. Naamion vaikutusaikana päänhieronta tai käsienhieronta.


Tehokasvohoito aikuiselle naiselle

95€/ 90 min. Aikuselle naiselle suunnattu kasvohoito, joka keskittyy kasvojen piirteiden selkeyttämiseen, juonteiden hälventämiseen ja ihon kiinteyttämiseen erityisellä tehomenetelmällä ja tehoaineilla. Voit havaita muutoksen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.


Selänihonpuhdistus

66€/ 60 min tai 49€/ 45min. ultraäänellä/ timanttikuorinnalla/ mekaanisesti riipuen ihosi kunnosta. Seläniholle tehtävä syväpuhdistus ihosi tarpeen mukaan.

Ripsienpidennykset

Katso kuvaukset ja hinnat

Ripsipidennyksillä saat volyymia ja pituutta ripsiin. Ripsikuidut asetetaan jokaisen yksittäisen ripsen päälle, jolloin kuitu kasvaa pois oman ripsen kasvutahdin mukana. Voit kertoa toiveesi millaiset ripset haluat. Suosittelemme ensikertalaisille, että aloitetaan lyhyemmistä kuiduista ja voidaan siirtyä pidempiin huoltojen myötä. Laittaessamme ripsipidennyksiä, käytämme geeliä, joka imee vapautuvia ripsiliimahöyryjä, minimoidaksemme mahdolliset ärsytykset. Mikäli olet allergisoitunut ripsiliimasta vapautuvalle liimahöyrylle, on ehdottoman tärkeää, että et altistuta itseäsi enää allergian aiheuttajalle!

 

Laitto 2-3h 105€

Huolto 30 min. 30€

Huolto 45 min. 45€

Huolto 60 min. 55€

Huolto 75 min. 68€

Huolto 90 min. 82€

Timantit 1€/kpl

Ripsien poisto 30 min. 25€

Ripset ja kulmat

Katso kuvaukset ja hinnat

Ripset

Värjäys 17€

Ripsipermanentti 49€/ 1h


Kulmat

Muotoilu 9€

Muotoilu ja värjäys 17 e

Muotoilu vahauksella 6€


Ripset ja kulmat

Kestovärjäys ja kulmien muotoilu 25€

Jalkahoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Kevyt jalkahoito

35€/ 30 min. Jalkasi kylvetetään lämpimässä vedessä tai laitetaan lämpimään suolahauteeseen, jonka jälkeen kynnet ja kynsinauhat hoidetaan. Jalkasi saavat lisäksi kosteuttavan hieronnan. (Ei lakkausta.)


Jalkahoito

55€/ 60min. Jalkojen ihon pehmennyksen (kylpy/suolahaude) jälkeen, kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, jalkojen ihon kuorinta ja raspaus. Hoidon lopuksi saat rentouttavan tai virkistävän jalkojen hieronnan polveen saakka.


Täydellinen jalkahoito

72€/ 90 min. Tässä jalkahoidossa pääset rentoutumaan, ja jalkasi tulevat kevyemmiksi. Jalkojesi ihon pehmennettyä kylvyssä/suolahauteessa, kovettumat poistetaan, kynnet ja kynsinauhat siistitään ja iho kuoritaan. Kyntesi lakataan (saat lakkapullon mukaan), jonka jälkeen voit nauttia jalkoja keventävästä hieronnasta polveen saakka.


Luksus jalkahoito

87€/ 120 min. Hemmotteleva jalkahoito, johon kuuluu kylvetyksen/suolahauteen lisäksi, lämmin mutahaude (mutahaude rentouttaa ja lievittää lihas- ja nivelkipuja), tai naamio, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kuorinta ja kynsienlakkaus (saat lakkapullon mukaan) ja lopuksi pitkä rentouttavan hieronta polveen saakka.


Detox-jalkakylpy (kuona-aineiden poisto)

 40€/ 30min

Alexandria – vartalosokerointi

Katso kuvaukset ja hinnat

Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Sääret ja reidet 60€/ 60 min.

Sääret 45€/ 45 min.

Kainalot, bikinit tai käsivarret 30€/ 30 min.

Leuka ja ylähuuli 18€/ 20 min.

Kulmakarvat 10€/ 15 min

Leuka 10€/ 10 min

Ylähuuli 8€/ 5 min.

Karvanpoistot lämminvahalla

Katso kuvaukset ja hinnat

Sääret ja reidet 45€/ 45 min.

Sääret 30€/ 30 min.

Kainalot, bikinit tai käsivarret 30€/ 30 min.

Leuka ja ylähuuli 15€/ 15 min.

Kulmakarvat 10€/ 15 min.

Leuka 8€/ 10 min.

Ylähuuli 7€/ 10 min.

Vartalon tehohoidot

Katso kuvaukset ja hinnat

Kiinteyttävä vartalohoito/ selluliittihoito:

69€/ 60min tai 89€/ 90min. Hoidon aluksi hoidettavalle alueelle levitettävä lämmin mutahaude kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista, jonka jälkeen hoitoalueelle imeytetään hoitoaineet, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa. Lopuksi vielä hieronta, joka tehostaa hoidon lopputulosta. Pidempään hoitoon kuuluu myös imukuppihoito, jonka hoitovaikutus perustuu imukupin alipaineeseen. Tämä voimakas imu täyttää lihaksen verellä ja kudoksen puhdistuminen alkaa, samalla veren ravintoaineet kulkeutuvat soluihin. Pintaverenkierron elpyessä hoito kiinteyttää.


Mutahoito paikallishoitona

45€/ 30min  

Hyvänolonhoitola AQVAMARIINI Oy // Hämeenkatu 31A, 11100 Riihimäki // 044 027 5007 // aqvamariini@gmail.com